Przejdź do głównej treści Przejdź do wyszukiwarki

Wiosenne kanapki w klasie I-III

Utworzono dnia 15.03.2019
Czcionka:

15 marca w klasie I-III uczniowie przygotowywali wiosenne kanapki na drugie zdrowe śniadanie. Kanapki te zostały udekorowane przepysznym twarożkiem ze szczypiorkiem. Do przygotowania go dzieci wykorzystały, oprócz oczywiście twarogu, jogurty naturalne, które otrzymały w ramach "Programu dla szkół". Podczas tych zajęć kulinarnych nasi uczniowie uczą się nie tylko, jak przygotować posiłek, ale także, co zrobić, aby był pełnowartościowy i zdrowy. Wszystkim bardzo smakowało!

Małgorzata Łangowska

Zegar

Pogoda

Kalendarium

Maj 2020
Pon Wt Śr Czw Pt Sb Nie
27 28 29 30 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Imieniny